Manag

Úspěšná stavební společnost jako další rozšířila řady firem, kterým není lhostejný osud předčasně narozených dětí a jejich rodičů. A protože si váží snahy a péče neonatologů, podpořila projekt Malé Mimi částkou 10 000 Kč.

10 000 Kč

MANAG se charitativní činnosti věnuje dlouhodobě a pečlivě zvažuje jakou oblast podpory vybrat. „Je to velice obtížné, ale snažíme se pomoc směřovat do projektů, které jsou nám buďto něčím blízké, a nebo jejichž závažnost a přínos jsou vysoké,“ uvádí předseda představenstva Roman Kavečka a dodává: „Vybíráme transparentní projekty jako je například MaléMimi, u nichž víme, že podpora opravdu dorazí příjemci v plném rozsahu.“

K rozhodnutí zapojit se do projektu MaléMimi vedla společnost MANAG právě povaha tohoto projektu. „Nedonošené děti jsou prakticky bezmocné a jejich život je závislý na odborné lékařské péči a na rodičích. A tyto děti i jejich rodiče potřebují tu nejlepší péči,“ vysvětluje Roman Kavečka.

Akciová společnost MANAG byla založena v roce 1993. V současné době zaměstnává na 60 pracovníků a vykazuje roční obrat přes 200 mil. Kč. Firma provádí kompletní dodávky bytových, občanských, průmyslových i ostatních pozemních staveb převážně na území České republiky. V zahraničí má zkušenosti s výstavbou zejména v SRN, z východních trhů pak na Ukrajině. Základními hodnotami společnosti je tradice spojná s odborností, kvalita nabízených služeb a individuální přístup k zákazníkům k jednotlivým projektům.

Více na www.manag.cz