8BC

Přední tuzemský dodavatel technologií a služeb pro provoz rádií se v předvánočním období připojil k dárcům, kteří věnovali finanční příspěvek 30 000 Kč na transparentní účet našeho projektu. 

30 000 Kč

Společnost 8BC již v minulosti podpořila charitativní projekty zaměřené na pomoc nevidomým a slabozrakým. Tentokrát se rozhodli přispět právě projektu zlínské neonatologie pro jeho velkou potřebnost, důležitost a krásu.

„MaléMimi je velmi sympatický projekt, který poskytne maminkám a jejich dětem to nejdůležitější – vzájemný kontakt a neustálou přítomnost v případě speciální péče,“ uvádí ředitel společnosti Jan Kučera a dodává: Rád bych velmi poděkoval Martinovi Gazdovi, jednomu z iniciátorů vzniku tohoto projektu, za jeho energii a snahu posouvat věci k lepšímu.“

Společnost 8BC se specializuje na klientelu rádií všech typů, kterým poskytuje profesionální a komplexní řešení.  Rozhlasovým, kabelovým a internetovým stanicím dodává komplexní SW/HW technologie a profesionální služby pro provoz rádia – plánováním počínaje, odbavováním a zálohováním vysílání konče.

Díky dlouholetým zkušenostem našich designerů a inovačnímu přístupu našich vývojářů se jí podařilo dosáhnout prvenství v mnoha oblastech a stát se volbou číslo jedna na domácím trhu odbavovacích systémů – 8BC CARTMASTER je nejrozšířenější odbavovací systém pro rádio v ČR.