IVF Zlín

Osud předčasně narozených dětí nezůstal lhostejný ani Klinice reprodukční medicíny a gynekologie Zlín, která se projekt Malé mimi rozhodla podpořit významnou částkou 100 000 Kč. 

100 000 Kč

Klinika již 15 let poskytuje komplexní služby v oblasti asistované reprodukce. „K našemu rozhodnutí připojit se k projektu Malé mimi proto přispěl nesporně i fakt, že některé z našich pacientek, které otěhotněly při léčbě u nás, mohou potřebovat služby týmu pana prim. MUDr. Jozefa Macka, Ph.D.,“ uvedl MUDr. David Rumpík, ředitel kliniky. „Navíc nedonošená miminka potřebují – při svém boji o život – ve své blízkosti své rodiče a ti zase kvalitní zázemí, už jen proto, že jejich pobyt v nemocnici není krátkodobý,“ dodal David Rumpík další důvod, proč darovali finanční příspěvek právě na tento projekt.

Klinika reprodukční medicíny a gynekologie Zlín se dlouhodobě věnuje podpoře i jiných charitativních, kulturních a sportovních projektů v regionu. Například pravidelně přispívá sdružení Korunka Luhačovice, které pomáhá nemocným a hendikepovaným dětem. V loňském roce se klinika připojila k NEO CUPu, kterého se bude účastnit i letos. Spolupracuje i s menšími spolky, které pomáhají tam, kde je potřeba, zejména malým dětem, které jsou nemocné či jinak znevýhodněné.

Klinika  se sídlem na zlínském Tomášově nabízí komplexní vyšetření a léčbu neplodným párům. Klinika provádí všechny techniky a postupy asistované reprodukce, které jsou dostupné v nejlepších evropských centrech. Díky těmto technikám se klientům zlínské kliniky narodilo již více než 3.700 dětí.

www.ivf-zlin.cz